Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nyitóoldal

Kedves Látogató!

Az élet, és a lét vagy nem lét nagy kérdései, az utóbbi időben el vannak bagatelizálva, és ami ezen a téren megjelenik a Interneten, az sokszor nem hiteles. Régebben voltak a nagy mesterek, akik tanították az embereket az életre, mint Jézus is, de manapság bárki jogot formál arra, hogy megmásitsa az eredeti tanításokat, és mi ezeket, a régi mesterek tanításait szeretnénk itt egy kicsit feléleszteni. Sok kérdés merült fel mostanában a létezésünkről, ... a válaszainkat ezen a weboldalban írjuk le Önöknek, amiket a régi nagy mesterek tanításai alapján, a mai világra vonatkoztatva fogalmaztunk meg magunknak, és mindazoknak akiket foglalkoztatnak ezek a kérdések, mint pl...

Mikor létezünk igazából ? Általánosságban persze mindig létezünk, de csak akkor létezünk igazán, amikor átjár bennünket az éltető erő, vagy dinamikus életenergia, amit az egész elővilág generált a földbolygón, az evolució során. És az a szellemi energia, amit az emberiség, évmilliók allatti fejlődésével létrehozott, kifejlesztett, megalkotott és továbbgondolt a saját elméjével, a kollektív tudat segítségével, és a régmúlt és másik világok szellemi energiáinak elérésével, vagy a földbolygóra történő behatásával. És ami által mi, mint emberiség felemelkedhettünk, és igazi öntudatra ébredhetünk.

De a mi számunkra most itt, az lesz a legfontosabb, hogy megtaláljuk a kapcsolatot a belsőnkkel és elfoglaljuk helyünket a világban, hogy ne legyünk a külvilágnak annyira kiszolgáltatva.

(Helpings: Shambala 2022.09.30.)

 

 

(Régi nyitóoldal)

Test és lélek, külső és belső, mozgás és meditáció, ezek a szavak és összefüggések jellemzik azt a kört, mellyel én közel 20 éve, tehát 1991 óta  foglalkozom.

Tehát azt is tudjuk, hogy az egészségünk függ attól, hogy milyen viszonyban állunk önmagunkkal és a mozgással, mennyit, és hogyan eddzük a testünket, valamint attól is, hogy mennyi teret adunk a lelkünknek, hogy megjelenjen saját világunkban, és kifejeződjön a bennünket körülvevő világban. Több mint 20 éve, hogy a Tai chi gyakorlását elkezdtem, és szeretném ezt a tudást átadni azoknak, az embereknek, akik érdeklődnek a régi nagy mesterek, és a Távol keleti, a Kinai út, olyan külső és belső erőt adó gyakorlatai, és szellemi tanításai iránt, amelyek a testet és a lelket is táplálják. "Helpings Shambala"

Budapest, 2011. 09. 12.

Bujdos Bernadette